Crema de noapte, moft sau necesitate ?

on

Moft sau nesesitate? Hmmm..” Interesant subiect ți-ai găsit” , ar spune cei ce mă cunosc 😅, pentru că ei știu că nu foloseam în general creme de astea minune sau fonduri de ten miraculoase. Îmi place să am fața cât mai naturală. Dar de la o vârstă deja naturalul începe să se rideze, păteze sau mai știu eu ce atribut cu „eze”. 😅. După 30 de ani, activitatea celulară încetinește, pielea are nevoie de sprijin, iar pentru asta sunt perfecte cremele de noapte. Să nu mai vorbim că în timpul somnului, pielea se regenerează de două-trei ori mai repede decât în timpul zilei. Clișeic, ah? Ținând cont că dimineața ai de obicei acea „față de împins vagoane” 🤣.  O necesitate sigur este, pentru că are foarte multe beneficii: hrănește și hidratează pielea, calmează tenul pe timpul somnului, îmbunătățește circulația sângelui, reduce apariția liniilor fine și a ridurilor și decolorarea pielii, previne lăsarea pielii.
Ca să fie cât mai productivă, crema de noapte ar fi bine să conțină combinație dintre următoarele : vitamina C, vitamina E, vitamina A, ulei de jojoba, aloe Vera, miere, ulei de caise, ulei de trandafir, iasomie și componente antiîmbătrânire(retinol, aminoacizi, cupru, antioxidanți, colagen).
Cum aplici corect o cremă de noapte? După ce te-ai demachiat și ai aplicat loțiune tonică, ia crema și masează-te cu vârful degetelor, de jos în sus și din centrul frunții spre tâmple, de la vârful bărbiei spre ureche, de la colțul buzelor spre urechi, de la baza nasului spre exterior. Iar pe final, când crema a fost absorbită, ciupește ușor pielea pentru a stimula circulația sângelui de la nivelul feței. Apoi poți liniștită să îți faci somnul de frumusețe 😜.

Așadar, după 30 de ani crema de noapte devine o necesitate.. Iar Inainte de această vârstă, eu zic că e doar un moft de „divă” ☺️.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s