Fericit că sunt! 🌈

on

Cine a zis că nu pot fi o balerină ? Sau un zugrav priceput? Sau nu pot merge pe luna? (bine, asta cu luna am cam exagerat-o😂) Dar pot, ție îți spun că pot, pentru că nu există imposibilul. Singura diferență este să și vreau asta. De ce să îmi impună societatea cum să fiu când vreau să fiu? Pentru că așa e bine, și nu e rău? Cine decide? Cine are ultimul cuvânt vis-a-vis de ce e frumos și ce e urât? Cine decide dacă tu ca om meriți sau nu? Noi? De unde a început totul ? O vorbă spusă ești tu sigur că e mai bună, pentru că tu ai zis-o? Ești convins că tu ești primul care a rostit-o? Că povestea ta e mai bună sau mai melodramatică decât a altuia? Ce te face să crezi asta?
Poate rănile de pe suflet ce nu pot fi reparate cu un plasture. Poate o noapte nedormită în parc de grija celuilalt, în timp ce tu nu știi ce vei manca mâine sau încotro te îndrepți. Poate rănile fizice și psihice adunate peste ani, scrise cu dungile obiectelor tăioase. Atât la propriu, cât și la figurat. Poate regretul că ai fi putut fi un altul, altundeva..sau nicăieri. Poate regretul că grijile nu te pot zilnic lăsa să fii un TU mai bun. Deșii încerci mereu prin excelență.
Înainte să „mă coc” am crezut întotdeauna că (citez) „Universul nu ține cu mine”. Mie mi se întâmplă toate. Dacă există cele mai nasoale lucruri care i se pot întâmpla cuiva într-o zi oarecare, eu sunt aia și sigur mie mi-e dat să existe. Și atunci când auzi că altcineva e mai grav, sau duce o viață de neajunsuri și trăiri pe care doar în filme ți le poți imagina, ți-e destul. Ți-a tăiat piuitul și plânsul de milă. N-am să-ți țin prelegeri despre viață, cum să fii, sau cum să faci. Dar îți pot spune un lucru convinsă : asumă ceea ce ești, ai fost sau ai devenit, cu capul sus. Undeva e întotdeauna mai rău, și bucură-te că poți citi acum, respira sau auzi. Lasă mila pentru cel de sus și fii! Cu respect, bun simț, povesti frumoase! 🌈

#fericitCăSunt

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s