Corpul meu, bătălia mea.

Trăim intr-o lume superficială. Toți suntem diferiți, toți avem stilul nostru de îmbrăcăminte, caracterul nostru. De ce să nu ne acceptăm cu defectele noastre?

Vreau să vorbim despre noi femeile. Pentru că fiecare femeie este frumoasă in felul ei și ar trebui să ne spunem in fiecare zi cât de frumoase suntem. Da, sunt femei cu celulită, femei cu un corp de manechin sau sunt și femei cu forme generoase. Si ? Sa fim mândre că suntem femei.

In lumea asta, sunt fel și fel de persoane care judecă sau cu priviri care te fac să te simți jenat. “Ai văzut cum e îmbrăcată?” sau “ Uită-te și la fata asta cât e de grasă”, “ Uită-te ce dinți are”. Sunt niște vorbe pe care le-am auzit când eram la școală și le-am trăit și eu pe pielea mea. Mulți au râs de mine, mulți spuneau cât de urâta eram. Dar am crescut, am devenit femeie, mă simt extrem de frumoasă și îmi agreez ce văd in oglindă. Așa că, pentru toate femeile din lume, indiferent de varsta: Iubiți-vă așa cum sunteți, pentru că fiecare avem un corp deosebit și un suflet bun. Niciodată nu băgați de seamă ce spune lumea. Cui îi pasă? Voi să va simțiți bine!

GIRL POWER ! 📸🤗💪

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s