5 lucruri esențiale în trusa ta de machiaj

Nu sunt adepta machiajului decât atunci când e de ascuns imperfecțiuni „majore”. În primul rând din simplu fapt că unele produse sunt testate pe animale( și nu sunt de acord cu asta), și apoi pentru că îmi place să îmi mențin aspectul feței, cât mai puțin încărcat cu produse de machiaj, cât mai natural. Bineînțeles, asta nu înseamnă că nu folosesc anumite produse. Și îți recomand trei lucruri esențiale care să nu lipsească din trusa ta de frumusețe 😊:

📌 Fondul de ten
Fondul de ten este baza oricărui machiaj. Așa că nu ar trebui să îți lipsească. Ba chiar două, cu factor de protecție împotriva razelor solare: unul pentru anotimp cald și unul pentru rece. Alege pentru vară o textura mai fluidă, într-o nuanță mai închisă (vara ești bronzată), iar cel pentru iarnă trebuie să fie hidratant, într-o culoare naturală, cât mai apropiată de cea a tenului. În funcție de tipul pielii, poți să alegi formula cea mai potrivită : pudră, cremă, compact sau lichid.

📌 Mascara pentru gene
Gene lungi, privire misterioasă, ochi atrăgători? Pentru asta ai nevoie de un rimel bun. Sau, poate de două. Unul negru, rezistent la apă pentru seară, iar pentru zi, optează pentru unul maro sau colorat ( dacă știi că îți vin bine).

📌 Rujul potrivit
Ia-ți unu-două rujuri mai deschise, pentru zi, și unul într-o nuanță mai puternică, pentru seară. Sau poți să nu pui nici un alt fel de machiaj, doar un ruj roșu. ( asta în cazul în care îți stă prost părul.. Crede-mă, e de efect! 😅😜)
Rămâne la alegerea ta dacă folosești rujuri sidefate sau mate, în funcție de ce anume te avantajează.

Fără prea mult efort și cheltuială, o să te simți bine în pielea ta, chiar dacă folosești doar unul din aceste produse. Iar în final, ca bonus, să nu uiți de cel mai important machiaj, bun pentru orice moment alt zilei și în orice împrejurare : zâmbetul! 😁💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s