Poveste într-un pahar

Clădiri în stil colonial, străzi boeme, gust divin de fresh sau arzător, toate acestea fac parte din peisajul perfect al unui cocktail 😜. Îmi place la nebunie să savurez micile plăceri ale vieții, iar asta e una din ele. După mine, cocktail înseamnă gust, savoare și culoare, transpusă într-o poveste în mililitri. E povestea spusă într-un pahar, fie că o alegi să o faci acasă, să o bei întru-un local, sau pe malul marii, încă de la primele ore ale dimineții 😁.
Nu degeaba se spune că barmanii sunt cei mai buni ascultători. Asta pt că am învățat pe pielea mea. Ca un cocktail să fie pe placul celui care îl dorește, în primul rând trebuie să fie făcut pentru starea în care sa află. Eu una lucrând câțiva ani buni în acest domeniu, a trebuit să învăț tipologiile de oameni care mi se plimbau prin față. Apoi citeam omul de starea în care era și alegeam bautură pe care o merita. Așa trebuie să fie servit un cocktail adevărat : pe stare și întotdeauna cu o poveste.
De vară, alcoolizat sau popular în lumea întreagă, un cocktail dă viață. Te sfătuiesc să încerci creativitatea într-un pahar, promit să îți dau curând câteva rețete pe care poți ușor să le faci acasă 😊.
Până atunci savurează un cocktail doar pentru savoare, culoare, delicii și capricii! 🍹🍧

📸 pexels

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s