Podul Viilor 9

Există vorba aia „nu plânge că ai îmbătrânit, bucură’te că nu te-ai țăcănit 😂”. Și dacă vorbim despre asta, îți recomand unul din locurile unde te asigur eu că nu vei îmbătrâni. De ce? Pentru că e fain.. Cu jazz, blues, oameni simpli, voie bună, personal de calitate și atmosferă pe măsură!
Primul pas făcut acolo te face să nu mai pleci. Podul Viilor 9 se numește, și îl găsești în Baia Mare, pe strada cu același nume😜.
Atunci când intri primul lucru care te trăsnește e mirosul de cafea. Mai vine și un Pink Martini sau Carla Bruni pe lângă și parcă ești pe străzile boeme ale Parisului, zău! 😁 Personalul impecabil îți dă starea perfectă de „acasă” și te face mereu să mai stai. ( mai puțin când e ora închiderii și o mai întinzi la încă una și ei ar pleca acasă, dar asta e altă poveste.. Sshhh😜🤫)
Locația este ” dog friendly „, mai pe înțelesului lui Giorgică, „locul unde te poți duce cu Grivei” ☺️ să îți savurezi liniștit Latte-ul sau vreun fancy cocktail 😉. Vara, terasa din aer liber, simpatică așa de felul ei, (😂) diferită puțin de rutina unui oraș, te face să crezi că până și cea mai fără de alcool bere are un gust boem😜.
Fie că te pierzi printre paginile unei cărți cu orele, sau printre paharele de vin( tot cu orele), sau că ajungi aici pentru că te-a luat pe sus valul internațional al nebuniei de sorbit o halbă,  îți promit că pleci de-aici cu papilele gustative fericite. 😊
Da, știu că îmi plac metaforele dar fără îndoială poți degusta ceva acolo unde cuvântul „acasă” nu este o locație, ci o stare! 😉 💋

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. rofstef spune:

  Am bifat, merci !
  Am un frate casatorit acolo, dar dacă voi ajunge, sigur poposesc puțin și pe „podul viilor 9”

  Apreciază

  1. Lussy spune:

   Cu siguranță nu o să îți pară rău! 😉

   Apreciat de 1 persoană

   1. rofstef spune:

    Mulțumesc de asigurare, o zi superbă!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s