RAIUL PE PAMANT

In fiecare an când vin in România, una dintre destinatiile mele este Borșa. Un loc deosebit de frumos, in care natura este liberă să facă ce vrea, unde liniște și pacea sunt mereu prezente.

Traind la oraș, unde e mult zgomot, pentru mine, aici, la munte, este ceva extraordinar și atât de relaxant încât doar cu zâmbetul pe buze mă pot culca și mă pot trezi.

La destinația la care am ajuns, este o cabană deosebită de frumoasă, este ceva de vis. Ești rupt de lume, nimeni nu te deranjează, doar albinuțele, fluturii, animalele din jur.

In ziua de azi nu mai știm să apreciem lucrurile simple, modeste. Insa in România mă lovesc de fiecare date câtă simplitate există. Văzusem adineauri cum merg chiar dacă este cald ori frig la făn, cu animalele, etc. Așa au trăit de mici și este de apreciat că sunt oameni simplii.

Este un loc de vis pe care îl prețuiesc foarte mult. Un loc de relaxare unde te rupi de lume. Așă că haideți să ne bucurăm de lucruri simple și de viața asta deosebită de frumoasă🇷🇴❤️📸

3 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. rofstef spune:

  Off Doamne, ce poftă mi-ai făcut.. Și vara asta eram programat la niște escapade cu un prieten să incepem cu Vatra Dornei, Vișeul de sus și Borșa, însă mama ei de pandemie că am amânat pe altă dată.. Deși eu aș fi vrut să ies și așa dar n-am cu cine că toată lumea-i speriată..
  Ma bucurat articolul și pozele, binențeles. O săptămână frumoasă !!!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Carina Bosancu spune:

   Nu am fost in multe locuri din România și câte sunt de văzut. Ce frumos trebuie să fie pe la vatra Dornei. Da pandemia asta sperie pe toată lumea… Sper să poți vizita ce ți-ai propus! Săptămâna frumoasă la fel și numai bine😊

   Apreciat de 1 persoană

   1. rofstef spune:

    Dacă n-ai ajuns până acum la Vatra Dornei, nu trebuie ratată o astfel de vizită.. Este una dintre cele mai frumoase stațiuni de munte din țară, iar cireașa de pe tort este urcarea sus pe munte cu telescaunul printre brazii seculari. Apropo, este cea mai lungă „pistă” de telescaun din europa, are 3 km. jumate și te îmbeți de ozonul rarefiat care este unic acolo, apoi dacă te mai plimbi și prin parcul central și vine o veveriță și îți ia nuca din mână, deja am zis prea mult.. Distracție plăcută 🤗

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s