Un inger printre noi….

Un parfum, o carte, un obiect mă duce cu gandul spre tine, zi de zi. Ești un magnet, ceva pe care nu-l pot scoate din sufletul meu. Un sentiment care mă bântuie zi de zi și in fiecare noapte. Uitându-mă la stele mi-am amintit chipul tau perfect, zâmbetul tău, râsul tău colorat, ochii negri care îți „râdeau” mereu.

Vorbisem de tine cu o persoană foarte dragă care nu a uitat de tine; destinul mi-a adus in cale această persoană care te știe.

Îmi ești ca un tatuaj pe piele, ceva care niciodată nu-l voi putea lua jos. Ești îngerul meu păzitor în viața asta brutală si stiu ca mă aperi de orice rău. Aș da timpul înapoi pentru a te avea alături de mine.

Mă gândesc câte lucruri ai putea vedea, câte lucruri aș fi avut să îți spun, mici secrete, sa-mi dai mici sfaturi. Da, viața asta nu e corectă, dar ne luptăm zi de zi cu ea pentru a fi mai buni.

Sper ca sunt asa cum ti-ai dorit sa fiu….Voi trai aceasta viata frumos si iti voi trimite mereu gandurile si mesajele mele de suflet.

7 comentarii

 1. Păcat.. asta nu-i bine, dar nici nu trebuie să murim odată cu morții. Nu a fost îngerul tău..poate nici nu era înger sau poate doar tu în imaginația ta iai pus aripi deși nu avea..
  Nu dispera – un înger dacă hotărăște să intre în viața ta nu pleacă, doar dacă tu îl alungi..
  Numai Bine !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Îmi pare rău 😦
   Știu cum îi :/ Și eu am pierdut pe tăticu destul de timpuriu, plus alți doi prieteni de suflet – adevărați îngeri – iar de atunci n-am reușit să mai leg o prietenie atât de profundă.. Totuși rămânem credincioși că într-o bună zi îi vom întâlni, okay ? 🤗

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s