Întărește-ți imunitatea cu.. MUST !

Chiar există o licoare „minune” care te ajută să îmbătrânești mai încet? Da. Chiar există : mustul proaspăt. Dacă te simți obosit fizic, un pahar de must te ajută să îți recapeți energia necesară pentru a încheia ziua cum se cuvine 😋(conform specialiștilor) . Soluția pentru anemie? Tot mustul. 😁Bogat în vitamine și minerale, mustul stimulează sistemul nervos, reduce retenția de apă și energizează. Mai mult, întărește imunitatea și reface organismul prin conținutul de vitamina C.

CUM IL PREPARI
Trebuie să știi că mustul făcut la bunici, din care se obține vinul, nu este alegerea cea mai bună. Nu mai conține cojile de struguri, care au cei mai mulți antioxidanți. Mai bun este mustul preparat din struguri zdrobiți în Blender, cu tot cu coajă. Odată preparat, mustul se bea imediat. În nici un caz nu îl fierbe!

DOUĂ PAHARE PE ZI
Poți începe cura cu câte două pahare de must proaspăt pe zi. Pe parcursul curei( care poate dura atât cât găsești struguri pe piață), este bine să nu mai consumi alte fructe sau dulciuri, deoarece mustul este deja bogat în zahăr.
Pont : strugurii negri au o cantitate mai mare de antioxidanți.

Așa că, dacă tot începe sezonul strugurilor și cel al răcelilor, uite cum te poți pregăti! Și nu mai vorbesc de gustul divin pe care îl are mustul! 😍 Până una alta, aveți grijă de voi!

See Yaa! 💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s