La gunoi,nu pe jos❗♻️

Încă de la primii pași, copilul are tendința de a arunca totul pe jos, luând asta ca pe o joacă. Dar noi ca părinți îi putem învăța ce e corect să facă. Și cine poate să ne informeze mai mult despre asta, decât Eco-minimalista. Mai multe despre cine este și ce face găsești în link. Așadar, ne-a lăsat câteva informații pentru a ne proteja planeta și mediul înconjurător.
Este important să aruncăm gunoiul la coș, nu pe jos, să reciclăm deșeuri și să reducem cantitatea de deșeuri pe care o producem zilnic.
De ce să nu aruncăm gunoiul pe jos? În primul rând estetic nu este plăcut deoarece poluam natura și majoritatea deșeurilor pe care le aruncăm pot fi reciclate.
De fiecare dată când nu arunci ceva la coșul de gunoi, acel ceva sfârșește în natură. Poluarea mediului înconjurător cu deșeuri înseamnă distrugerea acestuia. Solul nu mai rodește, animalele și plantele suferă, animalele din mări și oceane sunt afectate. Protejând natura, ne protejăm pe noi! „
Este important încă de mic să avem o educație bazată pe realitate. De ce este important să reciclăm și ce putem recicla? Vedem în următorul articol.
Așa că, de la mic la mare, haideți să învățăm să nu mai facem din trotuar gunoi, din parcuri pubele, sau din râuri groapă de gunoi. Nu e greu, doar pune mâna și acționează!
Nu e doar o obligație! Este un stil de viață. Al meu, al tău, al tuturor!

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. rofstef spune:

    Foarte importantă educația în acest sens, atât cea din familie, cât și școala și biserica pot avea un impact major pentru conștientizare..
    Sunt lucruri mici care fac diferența..
    Mulțumesc de acest articol verde ! 🤗

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s