Dragoste internațională❤️

• Trăim intr-o lume in care suntem liberi sa alegem pe cine vrem. Trăim intr-o lume in care nu ar trebui atâta răutate. De ce mulți oameni sunt dați la o parte pentru că sunt de o anumită origine sau au o anumită culoare de piele? De ce ? Nu sunt mai prejos decât noi cu nimic.

Multe cupluri sunt mixte și se iubesc nespus de mult, dar in multe familii nu este acceptat așa ceva pentru ca nu intră in normele de cultură al familiei respective. Toți suntem diferiți și cu mentalități diferite, dar dragostea este un dar, este ceva ce transmitem, dragoste de la un părinte la copilul lui, de la prieten la prieten, care poate fi dintr-o cultură diferită, dintr-o țară diferită. Atunci de ce doi oameni total diferiți nu pot fi îndrăgostiți?

Nimeni nu poate înțelege ce simt două persoane care se iubesc, este o alchimie de nedescris și oricine ar spune ceva sau nu ar fi de-acord, ei tot se vor iubi. Iubirea este ceva puternic.

📸 •Pinterest•📸

Iubiți-vă și niciodată să nu vă fie rușine de persoana iubită, fiți mândri și mergeți cu capul sus tot timpul, nu vă ascundeți, pentru ca dragostea este internațională. LOVE IS EVERYWHERE.❤️

📸•Pinterest•📸

7 comentarii

    1. Mulțumesc de acest comentariu. Sunt perfect de acord și îmi cer scuze că răspund așa târziu dar chiar nu mi-a apărut. Suntem liberi de a iubi pe oricine dragostea este nelimitata și extraordinară🤗❤️

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s