Re╚Ťelele de socializare­čô▒

Impactul retelelor de socializare asupra omului este imens. Suntem atra╚Öi de stiri, de nout─â╚Ťi, de poze. Tr─âim intr-o lume in care am avansat cu tehnologia ╚Öi in care totul este posibil.

­čôŞPinterest

Re╚Ťelele de socializare fac parte din via╚Ťa noastr─â cotidian─â. Suntem atra╚Öi de ce vedem ╚Öi mul╚Ťi ├«╚Öi doresc s─â aib─â aceea╚Öi via╚Ť─â ca ╚Öi multe persoane cunoscute.

To╚Ťi ne uitam dup─â ÔÇťlikuriÔÇŁ, cine ne urm─âre╚Öte. Suntem atra╚Öi ╚Öi c├óteodat─â suntem prea atra╚Öi de tot ce vedem. ╚śi eu, recunosc m─â uit pe re╚Ťelele de socializare ╚Öi ├«mi place ce v─âd, m─â inspir dar ├«ncerc s─â m─â inspir din lucruri bune.

Recent m─â uitam la un documentar in care persoanele care au lucrat la diferite retele de socializare spuneau c├ót de urm─âri╚Ťi suntem: ce c─âutam pe internet, cu cine vorbim, la cine scriem, etc.

Tineretul este u╚Öor influen╚Ťabil cu tot ce circul─â pe internet mai ales c─â multe fete sunt fane de diferite staruri, pentru c─â sunt bine ├«mbr─âcate, frumos machiate ╚Öi toate astea atrag.

Dar trebuie s─â avem mare aten╚Ťie la cine se ascunde in spatele ecranului, ceea ce poate fi periculos pentru adolescen╚Ťi.

In ziua de azi oameni sunt foarte r─âi si se ascund in spatele unui cont fals astfel incat mul╚Ťi devin victimele santajului si al hartuirii.

A╚Öa c─â ave╚Ťi grija cu cine vorbi╚Ťi, pe cine urm─âri╚Ťi, pentru c─â nu se ╚Ötie niciodat─â peste cine d─âm.

­čôŞPinterest

2 comentarii

    1. Mul╚Ťumea frumos ! Da este important s─â fim con╚Ötien╚Ťi de ce probleme sunt. ├Ämi place s─â trag un semnal de alarm─â­čśŐ

      Mul╚Ťumesc la fel ! ­čîł­čîŞ

      Apreciaz─â

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s