Cafeneaua din colț (XIII)

Mă trezisem cumva cu o urmă de irealitate scrisă în frunte. Mi-e și greu să mă uit în oglindă de teamă să nu fie încă acolo pe fața mea.
Ceva nu era cum trebuia. Rose’ul de pe masă e încă neatins.. Oh, asta e nou. De obicei când fac asta se sfârșește cu dureri de cap matinale și sigur pahare goale.. Nu reusesc să îmi amintesc ce s-a întâmplat. Amintirile mele se opresc la discuțiile cu fetița furăcioasă de prăjituri și stai puțin …era și un băiețel băgăcios?..
– De obicei nu este băgăcios, el doar vrea să fie prietenos.
Mă întorc speriată și ce să vezi? Îți amintești fața aia lungă pe care o facea motanul Tom când îl speria ceva ? Ei bine, cam aia o aveam eu.
– Ce cauți aici? Cum ai intrat? Ce se întâmplă ? Am arme și nu mi-e frică să le folosesc, zic eu luând repede rimelul de pe comodă.
– Pe bune? Un rimel? Îmi zise râzând . Și cine își ține rimelul pe comodă ? Nu e ca și cum te-ai machia când dormi, continua el.
– Ai habar de câte ori era să îmi scot ochii cu chestia asta? De fapt de ce îți dau ție explicații ? E treaba mea unde îmi țin lucrurile și de ce. Încă o dată ..ce cauți aici?
– Wow, ești mai arțăgoasă dimineața decât în timpul zilei.
Nu pricep nimic din ce se întâmplă. Până și aluziile mele matinale îmi pun întrebări. Încerc să nu par frustrată și să îmi țin gura pe cât posibil. Nu sunt foarte bună la cuvinte matinale..
– Hey, uite.. Cred că am început dimineața cu stângul, iar tu, cu siguranță nu îți amintești ce s-a întâmplat aseară, îmi zise întinzându-mi mâna. Ce-ar fi să mergem la cafeneaua din colț, iar pe drum îți voi povesti ce s-a întâmplat.

>> Va Urma <<

📸 Istock

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s