SCRAPBOOKING

on
­čôĚPinterest­čôĚ

Termenul de scrapbooking este imbinarea a doua cuvinte: scrap=taietura si book=carte. Este o tehnica prin care fotografiile sunt introduse in decor, in functie de tema abordata, cu ajutorul anumitor accesorii. Este un album foto personalizat, mult mai prezentabil decat cel clasic, ce reprezinta istoria unei familii, o poveste de dragoste, o calatorie. Vorbim despre arta decorativa. Pentru a realiza un astfel de album ai nevoie de imaginatie, fotografii si accesorii precum bilete de teatru, de avion, etichete, cheite,etc. toate obiectele avand o legatura cu tema albumului.

„Albumul taieturilor” apare in Europa in anul 1800 dar devine popular abia dupa 26 ani, odata cu publicarea cartii lui John Pool, ÔÇťManuscript Glenings and Literary Scrap BookÔÇŁ, o carte ce contine poezii, timbre, taieturi din ziare, flori uscate, etc.

Azi, aceasta tehnica a luat o amploare extraordinara. Avem la dispozitie diferite tutoriale pentru incepatori si avansati, care ne insotesc pas cu pas in realizarea albumului dorit. Accesoriile, de asemenea, le gasim in magazine de specialitate sau pe internet.

­čôĚPinterest­čôĚ

Scrapbooking este metoda perfecta de a-ti perfectiona imaginatia si indemanarea, de a crea un album al amintirilor.

­čôĚPinterest­čôĚ

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul t─âu Google. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s