Și bărbații au „tabu-uri” 😉

Chiar dacă nu vă vine să credeți (astea-s de obicei „tufele” ce fac pe Toma necredinciosul😋🤣), și bărbații au micile lor secrete, sau mai bine zis „pe-ale lor tabieturi”, cum le numesc eu. Oricâtă demnitate sau orgoliu ai ca femeie, trebuie să ți cont că și cel de lângă tine are nevoie de sensibilitate, dragoste, atenție, libertate.
Și după discuții și sondaje făcute în jurul meu, am să vă spun câteva mici lucrușoare pe care ar fi bine nu numai să le știi, ci să le și adopți 😋.

Bărbații au sensibilitate
Nu sunt așa indiferenți pe cum se crede, și ei au nevoie uneori de momentul lor sensibil. Comparativ cu femeile( vorbesc la modul general) se exprimă mai greu. Dar să nu uităm că și ei au o inimă și atunci când alege să își arate sensibilitatea, taci din gură și doar fi lângă el. Crede-mă, în astfel de momente e mai bine să taci și să savurezi momentul, că nu știi cât de repede mai apare😋.

Bărbații spun te iubesc prin gesturi, nu prin vorbe
Am spus-o cuiva o dată și o mai repet : „ce dacă nu ți-o zis fix cum ai vrut tu? Mulțumește-te că o simte și îți arată. Nu face figuri și sari cu texte gen ‘ no, ce-o fost așa greu până amu?'” 🤣. Dacă repară lucruri prin casă, face cumpărături, duce gunoiul, ajută la diferite activități casnice sau culcă copilul, bărbatul își exprimă de fapt dragostea. Prin micile gesturi de rutină îți spune că te iubește. Este mai ușor pentru ei să se exprime prin acțiuni și gesturi (le adăugăm și pe cele romantice 😁😍), decât să își exprime „te iubesc-ul” prin cuvinte.

Au nevoie de timp doar pentru ei
Timpul care le rămâne pentru ei, este foarte important. Așa cum ție îți place scrub-ul +baie cu spume = ore interminabile, așa și lui îi place cine știe ce hobby al lui, timp pe care să și-l dedice propriilor plăceri.

Bărbații uită mai repede ca femeile întâmplările urâte
Femeile ajung mai ușor la stări de tristețe, anxietate, ba chiar depresie, pentru că tind să își amintească tot ce înseamnă negativ din viață, aproape mai tot timpul. Sau cel puțin o buuuună bucată de vreme. Și cred că bărbații nu sunt așa pentru că ei pur și simplu nu pun atât la suflet saaau nu pot face pe Drama Queen🙈.

Cam asta a rezultat din sondajele făcute printre cei din jur. Deci, care este adevărul gol – goluț? Eu zic că mai bine ține cont și de cel de lângă tine, pentru că indiferent de ce fel de persoană e, de cele mai multe ori este exact ca tine, doar varianta masculină 😋. După cum și vorba: ce dai, aia primești!

Zile pline de culoare! 💋🍁🌈

📸 pinterest

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. rofstef spune:

  Uite cum ne-ai deconspirat tabieturile noastre masculine.. 🤗
  Deși, ca și voi, suntem diferiți destul de mult unii de alții.. Așa cum sunt unii care se pierd în fotbal și pescuit; uite că este și câte unu ca mine care numa de așa ceva să nu aud..Deșii nu mă pun la culcare, că nici la televizor nu mă mai uit de mulți ani.. Dar uite că am și eu un tabiet. Citesc de dimineață bloguri și bloggeri minunați.. 🤗
  Zi frumoasă îți doresc !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Lussy spune:

   Daaaa asa e. Sunt jumi-juma. Cei care citesc, și cei care nu citesc nici măcar o subtitrare 🤣🤣. Zic ca e bine sa ii acceptam pe toți asa cum sunt, ca nici noi femeile nu suntem mai breze🤣😋
   Zi frumoasa și ție!

   Apreciază

 2. Cred că e de la caz la caz, de la bărbat la bărbat.
  În ziua de azi cam prea puțini bărbați adecvați care ar putea servi drept studiu de caz în analiza calităților sau defectelor pur bărbătești.
  Nu ne întristăm, totuși, scotocind prin lume, găsim și bărbați demni. )

  Apreciat de 1 persoană

  1. Lussy spune:

   Așa așa, bine punctat, scotocind! 😋

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s