Haina nu îl face pe om, dar îl reprezintă

on

Mai mare descriere de atât, nu ai cum să faci 😋.
Ce mai poți spune în ziua de azi, decât că omul pune preț pe haine. Pune accent pe cât de bine să fi îmbrăcat, și cât de la modă. Desigur că vorbim la modul general, nu excepțiile de la regulă.
Nu îl face pe om, daaar îl reprezintă. Cu fiecare epocă, haina își are importanța ei. Vorbește despre statutul material, social și cultural al purtătorului, clasând pe ultimul loc valorile morale ale acestuia.
În ziua de azi hainele sunt un mijloc non-verbal de exprimare. Și deși se judecă un om după veșminte, (ceea ce nu ar trebui să se întâmple), haina face parte din caracterul și uneori starea de spirit a celui ce o poartă.
Ce este o haină? Pe scurt: o cârpă. Dar punând-o în evidență, omul o transformă într-o îmbrăcăminte, îi dă viață. Prin culori, materiale, imprimeuri, se creează detalii care influențează omul.
Sub forma unor extensii a personalității lor, hainele îl reprezintă pe individ. Asta este secolul în care trăim. Și deși o spun cu voce tare, nu sunt de acord. Nu consider că omul ar trebui să fie reprezentat sau cunoscut printr-o îmbrăcăminte, așa cum nici nu judecăm o carte după copertă (sau cel puțin așa ar trebui să fie). Dar asta e altă poveste, pe care am să v-o spun data următoare 😋. Important este să îți păstrezi un echilibru între ce e nevoie să porți și ce îți place. Cât despre ce și cum, pe unde e bine să purtăm, ne citim în articolul următor! 😉
Până atunci, îmbracă ce îți place și te face să te simți bine în pielea ta!

Numai de bine! 🌈💋

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s