Plante care purifică aerul

Poate ai simțit chiar pe pielea ta ce efecte au substanțele poluante acumulate în aerul de casă, mai ales dacă locuiești la oraș. De curând am aflat de câteva plante care îți oferă oxigen, având avantajul de a purifica aerul și a menține în mod natural umiditatea potrivită în camera în care sunt așezate.

FERIGA DE CAMERĂ
Oriunde ai așeza-o, fii sigură că în jurul ei nu va exista nici urmă de mucegai și va filtra aerul, eliminând toxinele. Feriga are un alt efect benefic: este un bun furnizor de oxigen, ceea ce te ajută să ai un somn odihnitor, un metabolism mai bun și un ritm cardiac normal.

CRIZANTEMA
Produsele pe care le folosești zi de zi, de la prosoapele de bucătărie la produsele de curățat, vopsele și adezivi, conțin compuși chimici care îți afectează sănătatea. Crizantema îl filtrează, așa cum face și amoniacul din produsele de curățare sau cu benzenul, un solvent din vopsele sau detergenți.

Dincolo de frumusețea lor, plantele te ajută să respiri un aer mai curat. În plus, pe timp de iarnă, ține locul aparatelor sau soluțiilor de umidificare a aerului. Eu am achiziționat două. Și îți recomand și ție, pentru că pot purifica atmosfera casei.

În rest, numai de bine! 💋🌈

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s