Postez sau postesc?

Ne e greu să ne abținem de la așa zisele ispite, indiferent de ce natură sunt ele. Am intrat în postul Crăciunului.. Deci Postez sau Postesc?
Postesc? Ei bine da. Cu toții sigur știți în ce constă acest lucru și nu voi da detalii (pt asta există prietenașul Wikipedia-sau învățătura religioasă). Deci da. O fac pentru că vreau și cred în tradiții și învățături din tată-n fiu. Nu pentru că așa „trebuie”, ci pentru că așa doresc. Este în fapt un mijloc de detoxifiere. Păstrează sănătatea trupului și dă aripi sufletului. Postul sufletesc creează un alt om, pe care nu a reuşit să-l formeze nici un sistem filosofic sau politic, ci doar credința. Am decis să nu judec, să văd bunul din om și să nu fac rău, într-o lume în care materialismul e moneda, iar steagul, invidia. Postesc, pentru că asta face lumea mai ușoară.
Postez? Da. O fac cum vreau, și cât vreau, pentru că pe pagina ta se presupune că postezi ce vrea sufletul tău. Postările ar trebui să îl reprezinte pe cel ce o face, nu să fie doar o „îmbrăcăminte”. Știu că e un „must-have” masca în perioada asta, dar hai să nu o purtăm mai mereu.
De ce am ales să spun aceste lucruri? Pentru că în fața mea poți lăsa masca jos. Fie că postezi sau postești, fă-o cu mândrie, pentru că meriți! Meriți să fii tu, să îți asumi ce faci, cum faci și mai presus de toate, să fii ceea ce îți dorești!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s