Cine naiba nu știe…

Zilele trecute, o prietenă îmi povestea cu haz ce i s-a întâmplat într-un supermarket. La intrare se desfășura o campanie legată de stilul de viață sănătos. Fete drăguțe te întâmpinau și te plimbau prin fața unor panouri cu informații utile. Prietena mea s-a lăsat chestionat, a răspuns corect la toate întrebările, ba chiar a luat și un premiu. În tot acest timp se gândea :” cine naiba nu știe toate banalitățile astea?” „legume, fructe, pește, sport, relaxare..” Apoi a intrat în supermarket și și-a cumpărat de mâncare : câteva bucăți de fleică pentru grătarul de weekend, brânză grasă de bivoliță, cârnăciori, și multe altele din aceeași gamă. La ieșire, trecând din nou pe lângă fetele cu campania, s-a uitat brusc la căruciorul cu cumpărături. ” Cine naiba nu știe?….”
M-a amuzat povestea în sine, dar adevărul este undeva la mijloc. Adică da, „cine naiba nu știe?! „. Doar că uneori nu vrem să știm, chiar dacă am avea un calendar despre fructe și legume, așezat la vedere în bucătarie 😅.
Eh, indiferent cum ar sta lucrurile, ne place să mâncăm. Acuma că e „mâncare periculoasă”, cum ii spun eu, sau e doar o salată de fructe, asta de depinde de fiecare ce preferă pe masă ☺️.
Până una alta, fi-ți buni și atenție la ne-atenție! 😉💋🌼

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s