Călăi de vise

Fâșâi punga asta de vreo 4-5min și sunt convinsă că în curând o împrăștii pe podea. O caramea. Atât vreau după o zi plină de mâncare, curățenie, știri banale și prea realiste(horror de’a dreptu’), biscuiți pe jos, mici jucării intrate în talpă, idei preconcepute și visuri tâmpite. O Simplă caramea care să’mi îndulcească seara.. Sau poate visele? Că deh.. Uneori sunt cam sărate și lipsite de imaginație. Că tot veni vorba, cine decide dacă un vis e bun sau rău? Auzi de multe ori : „eu zic las-o baltă că oricum visezi la cai verzi pe pereți. Cum poți să visezi la așa ceva?” cine are puterea asta și de unde vine? Poți tu, un muritor de rând să decizi pt altul, la ce e mai bine să viseze sau să își dorească?
Oamenii în general pot ierta orice pe lumea asta, dar nu și să îi distrugi visurile. Însă uneori când asta chiar se întâmplă, nu poți acționa pe parte disciplinară. Mai concret, nu poți să’i dau una după ceafă sau să îl scuipi între ochi, că nu se cuvine. Și uite așa stai pe canapea dezamăgit, plângând în perne și pe la colțuri, că cineva ți’ a distrus tot ce tu ai clădit așa entuziasmat..
Off, și ce mi’aș dori să fiu și eu o Alice în ceva țară. Nu contează care. A Minunilor, oglinzilor, poa’ să fie și a Porcilor Zburători, că nu îmi pasă. Doar să pot merge să fac ceva minuni, sau să beau din niște poțiuni din acelea care te fac imens, să pot trage de urechi sau plesni, pe cei ce distrug vise.Oooo, sau mai bine. Să fiu regină, să pot să strig cu tărie „jos cu capete!”, ălora care distrug visurile oamenilor. Călăi de vise sau Distrugători de fericire, îi numesc eu, pt că a visa înseamnă fericirea. Sau cel puțin lupta pt fericire.

Dar până una alta, eu continui să am vise după care să alerg.. De ce n’o faci și tu?..

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. rofstef spune:

  Așa, așa, bravooo !
  Să ne urmăm visurile, asta-i cel mai important, de restul nu ne interesează.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Lussy spune:

   Corect! 😉

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s