Cum îți stabilești prioritățile

Mi se pare mereu că timpul zboară. Orice aș face parcă nu reușesc să duc cum trebuie la capăt sarcinile, fiind mereu în priză. Până mi-am dat seama unde-i buba. Am nevoie de o listă clară de priorități! Așa că m-am pus pe treabă!


Notez sarcinile zilnice
Pregătesc un calendar pentru a trece toate activitățile necesare și prioritare. Apoi trec ordinea în care trebuie făcute. Refăcând zilnic lista, nu pierd nimic, când este necesar.
Fac întâi ce e important
Nu tot ceea ce fac mă ajută cu adevărat să realizez ceea ce îmi doresc. Așa cum în fiecare lună planific atent pe ce dau banii, la fel mă gândesc ce treburi îmi consumă în timpul zilnic. Pentru cele mai puțin stresante, e nevoie să las puțin timp și să rezerv cel puțin o oră pentru sarcini de lucru neprevazute.
Nu lăsa pe mâine..
.. Ce poți face în timpul orelor de program, fără să fiu nevoită să stau ore suplimentare. E mult mai ok, pentru că îmi rămâne timp să petrec cu cei dragi, o dată ce am ajuns acasă.
Stabilește din timp prioritățile, ca să poți face Rai din ce ai. Chiar dacă totul e pe repede-înainte, toate trebuie făcute la timp!
Cu gândul la mai bine, îți faci sufletul bine!

See yaa 💋!

📸 pinterest

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s