Aperitivele dragostei

Trece vremea și, odată cu ea, dragostea intră pe un loc liniștit. Atât de liniștit, încât ți se pare că e ceva în neregulă. Iată câteva „aperitive” pentru a da puțină sare și piper în dragoste ☺️.

Ceaiul năpraznic
Năpraznic se cheamă planta aceea care re-trezește pasiunea, dorința, libidoul mai mult. Acum, nu te apuca să-i dai așa ceaiul, pur și simplu, explicându-i efectele benefice. Inventează tu un joc, într-o seară, când sunteți singuri, pe sistemul astă-seară nu facem nimic, ci doar bem un ceai aromat și ne uităm la TV.. 😜

Secretele nucilor
Se spune că organismul are nevoie de anumite substanțe nutritive pentru a produce hormoni sexuali precum testosteronul ai estrogenul, iar acestea se găsesc în nuci, arahide, măsline și avocado, în broccoli și miere.

Domnul usturoi
Știu, miroase, dar e din cale afară de sănătos. Și, dacă mâncați amândoi, nici nu mai miroase așa tare😜. Iar dacă îl mâncați cu melci sau stridii gen „-hai să ne facem și noi de cap ca-n filme-„, succesul e garantat 😉.

Toate aceste aperitive ale dragostei, funcționează exact ca aperitivele pe care le iei pentru poftă de mâncare, doar că pentru alte pofte 🙈😜.
Hai să ne mai folosim câteodată și de aceste trucuri mici, că să reaprindem flacăra din când în când, sau să picanterim puțin serile😉.

Fi-ți cuminți! 💋

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. rofstef spune:

    No, n-am nimerit rău ! 😛
    Mulțumim de rețetă; m-ai trebuie și stimulente, sigur, iar dacă sunt și naturale, cu atât mai bine. 😇

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s