Pudoarea noastră, vina bărbaților?

Noi-pudice. Ei? Absenți. Nu asta este formula pentru ca atmosfera dintre Două persoane să fie cea mai plăcută. Există cu siguranță o timiditate feminină când vine vorba de împărtășirea lucrurilor personale cu partenerul – ține de firea fiecăruia, de educație și de cum ne vedem când ne uităm în oglindă. Dar se vorbește prea mult despre femei la acest subiect și prea puțin despre bărbați.
Nu contează că îl cunoști de o lună sau de o viață. După părerea mea, ține de bărbatul de lângă tine să te facă să renunți la barierele în spatele cărora îți ascunzi feminitatea. Cum? Convingându-te că te vede frumoasă, că te dorește, că poți avea încredere în el. Poate dura o vreme, căci sigur nu te vei mulțumi doar cu niște declarații neconvingătoare. Dar merită efortul, pentru că nimic nu se compară cu a iubi.. Liber! Și va trebui să începi prin a te iubi pe tine! 😉

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. rofstef spune:

  Dacă nu există comunicare, atunci există o vină colaterală.
  Dacă femeia nu știe ce o doare și să comunice cu partenerul ei, atunci el de unde să viseze ce năzuințe ascunse poartă în inima ei.. și bărbații la fel; dacă ei în afară de fotbal, pescuit, politică și mașini, ei nu cunosc alte subiecte; nu este partenera vinovată dacă ei nu comunică și să gândească cu voce tare..

  Nu contează, bărbați sau femei; poți să stai o viață întreagă cu dorul ne-împlinit; chiar poți muri cu el în inimă, dacă nu ești în stare să vorbești și să-ți împărtășești sentimentele cele mai ascunse, cu partenerul tău..

  Noapte bună !

  Apreciază

  1. Lussy spune:

   Exact. După cum și vorba : comunicarea e cheia! ☺️

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s