Ce să vezi și să iubesti🎥💗

Toată lumea azi e înnebunită după iubire. Absurd îmi pare că doar azi, de 14 februarie, mai mult ca oricând 🙄. Daar, lăsând la o parte asta, indiferent că ești singur sau nu, probabil nu prea ai planuri azi, ținand cont de contextul în care ne aflăm. Așa că, îți propun o variantă simplă care ar include un loc confortabil, ceva de ronțăit și băutura preferată. Dap, probabil ați ghicit: seriale. 😋
Și dacă tot e azi personajul principal iubirea, îți recomand câteva seriale-romance, unde romantismul de epocă e instalat bine!

🎠 BRIDGERTON. Din punctul meu de vedere un serial WoW. Unul de epocă, unde romantismul (și nu mă refer la cel plin de sirop) este la el acasă. Ei bine, dacă ești fan ducese și oameni galanți, rochii impresionante și relații tensionate, dă-i play la „Bridgerton” 😉.

🎠 OUTLANDER ( Străina). Am văzut o grămadă de filme și seriale în ultimii ani. Dar ăsta dragi prieteni, este de departe un serial-romance plin. Și când spun plin, e pliiiin cu de toate. Bazat pe seria Dianei Gabaldon, serialul te trimite în timp, în Scoția de altă dată.
Pe lângă faptul că vei găsi de toate pentru toți (dramă, violență, război, erotism, legendă, istorie, acțiune, comedie, ironie), iubirea dintre cei doi îți amintește că dragostea poate fi nemuritoare și înflăcărată sute de ani.

🎠 POLDARK. Dacă îți place poveștile de tip PYGMALION, atunci ăsta este pentru tine. Umanismul, aristocrația și poziția socială este nelipsită. Și să nu uităm că dragostea apare acolo unde te aștepți mai puțin, și de la cine nu ai așteptări 😉.

🎠 DINASTIA TUDORILOR (The Tudors)
Un serial dramatic despre anii de domnie şi căsătoriile Regelui Henric al VIII-lea. Cu tentă istorică și înconjurat de drame și povești fascinante, serialul e clar unul de epocă, unde iubirea e pasiune care nu se stinge, indiferent de evenimente.

Sper că v-am dat câteva idei iubibile de vizionat! 😋
Până una, alta, noi ne-am instalat confortabil și-i dăm drumul! 😉😁🎥

Ne citim curând! 💋💗🌼

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s