Dreptul la mic dejun la pat, sau Timpul pentru haleală..

Azi m-am trezit cu acel je ne sais quoi. Dap „je ne sais quoi” am azi, că toate mi se întâmplă pe dos. 🙈 Așa că am zis gata, pauză. Devreme m-am trezit să-l învăț pe domnul Soare cum să strălucească. Știi momentul ăla când ai impresia că nu ai timp de mic dejun în haosul de dimineață? Ei bine, asta se întâmplă mai mereu. Dar întotdeauna rămâne doar o impresie, pentru că reușesc să strecor și niște vreme bună pentru un mic dejun pe fugă. După o noapte de repaus, musai corpul are nevoie de „combustibil”. Altfel, ai fi ca și o mașină fără benzină 😁. Asta ca să nu ai nevoie de puțină odihnă, chiar după ce te-ai trezit😅.
Fiind mămică de pitică, micul dejun îmi seamănă mai mult a stat în picioare și resturi savurate din mers.
Apoi stau să mă gândesc.. Când avem dreptul de mic dejun? Eu zic că indiferent de persoană și statut, fiecare ar trebui să avem dreptul la mic dejun la pat. Și să fie și legală treaba nu așa, doar de izbeliște. Să fie domle fiecare răsfățat cu o cafea mare și aromată adusă la căpătâi. Dacă alarma te-a trezit prea devreme, de ce să nu ai momente de răsfăț?
Să savurezi o gură de ce bei tu de dimineață, lângă ceva bun de halit, ar fi decorul perfect pentru dimineți leneșe. Unde mai pui starea de spirit pe care o ai după un astfel de mic dejun. Până și posibila cafea vărsată în pat nu te poate opri din a-ți bucura sufletul cu leneveala asta.
Astea fiind spuse, mi-am luat cafeaua în mână, și-am fugit sub așternuturi să o savurez printre știrile online. Perechea preferată de pijamale îmi ține companie. Startul zilei l-am luat perfect!😌
Voi cum vă începeți zilele?
Ne citim mai târziu printre rânduri!
Mulțumesc pentru timpul acordat,
Sper că azi v-am fermecat! 😜

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s