Curățenia și tehnologia în casa fiecăruia

„Ini, mini, maini, mo, oare cu ce pot începe yo”. Cam așa ar suna o poezie despre începutul de primăvară. Dar nu, noi trăim în realitate, așa că începem primăvara ca toți nenică și ca toate tănticile, pregătind instrumentele pentru faimoasa curățenie de primăvară.
Ei bine, dacă pe vremuri nu ne mai sătura Doamne-Doamne de zgomotul covorului bătut pe țeava de gaz, în ziua de azi începem frumos și ordonat primăvara, cu un prăfuit în suflete și minți. Ștergem păienjenișul încet și aerisim puțin.

Când eram copil, intram și eu în „jocul” celor mari, curățenia wow de primăvară: ridicat și bătut covoare, spălat de geamuri, ștersul prafului prin toate colțișoarele. Totul trebuia să fie perfect; acea curățenie igienică ce dă strălucire obiectelor și aduce aerul de primăvară în casa ta. Mândria oricărei femei: o casă curată și îngrijită. Dar totul se transformă în coșmar; în puținul timp pe care îl aveai la dispoziție și pe lângă celelalte treburi casnice, era necesar să ridici și să muți totul de colo-colo, pentru a-ți face marea curățenie de primăvară.

Însă cu această tehnologie inovatoare din ziua de azi, totul a devenit mult mai simplu. La ce servesc toate aparatele inovatoare pe care le vedem în vitrinele magazinelor sau pe internet? În primul rând, câștigăm timp, care este atât de prețios. Rezultatul este impecabil și nu în cele din urmă, avem șansa de a ne proteja sănătatea și a ne îmbunătăți calitatea vieții.

Care femeie nu visează să-și termine curățenia cât mai repede pentru a-și putea savura apoi liniștită cafeluța, să mai citească niște rânduri din cartea care o așteaptă liniștită pe noptieră, sau să mai scrie câteva rânduri pe blog.😀

Atunci când te gândești să îți cumperi un produs de calitate, performant, îți dorești ca el să îți ofere un rezultat rapid și excelent. Produsele Kärcher îți remodelează stilul de viață, iar dorința de a fi mulțumit de munca ta devine realitate.

Indiferent cât de pro-curățenie ai fi, dacă ești alergic, ești obligat să-ți întreții locuința în mod regulat, pentru a evita acumularea prafului. Grație aparatelor cu aburi, persoanele alergice pot respira cu ușurință. Acest aparat, datorită performanței și a accesoriilor sale, curăță în profunzime orice tip de suprafață. Spune „adio” prafului din mochetă și petelor încăpățânate de pe covorul tău. În plus, bacteriile vor dispărea ca prin minune.

Kärcher Aparat de curatat cu abur SC 3 EasyFix Premium
📷 Karcher.com/ro📷

Și dacă ai putea curăța rapid și alte suprafețe, nu numai solul?

Kärcher Aparat de curatat cu abur SC 3 EasyFix Premium
📷 Karcher.com/ro📷

Dar știai că poți să ai un sol sclipitor fără a manevra înainte aspiratorul? Totul e posibil. Lustruirea solului cu mopul electric este o joacă de copil. Nu mai ești obligat să muți toată mobila pentru a avea acces la cele mai imposibile locuri pe care ai vrea să le cureți. Mopul electric este ușor de manevrat, iar led-urile îți vor ilumina fiecare colțișor în care murdăria va încerca să se ascundă.

Kärcher Mop electric FC 7 Cordless Premium
📷 Karcher.com/ro📷

Curățenia e aproape gata. Mai rămân geamurile și totul e ca nou. În plus, nici nu te simți obosită.😃

Cine nu își amintește de curățatul geamurilor cu ziare? Azi e doar un vis urât… Aspiratoarele pentru geamuri fac treaba în locul tău, în câteva secunde și fără a lăsa nici o urmă.

Kärcher Aspirator pentru geamuri WV 6 Plus
📷 Karcher.com/ro📷

Din fericire, procesul tehnologic evoluează cu pași repezi. Tehnologia inovatoare a schimbat lumea, oferindu-ne o viață cotidiană mai ușoară. Care sunt avantajele aparatelor de curățenie? Câștigăm timp, ne protejăm sănătatea fizică, evitând anumite posturi incorecte ale corpului; folosim produse ecologice, nu cheltuim bani pe diferite produse care, pe lângă prețul ridicat, nu dau rezultatul dorit; nu ocupă mult spațiu și sunt ușor de stocat.

Gama acestor produse îți oferă o curățenie exemplară și te îndeamnă să te respecți pe tine și mediul înconjurător.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog, Competitia Spring 2021.

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. sticri spune:

  Ma uit la toate acele echipamente electrocasnice si vad ca fiecare are cate un maner de care trebuie apucat ca sa faca ceva..😂
  Daca ma uit mai atent vad ca toate sunt tinute de acel maner de unele doamne/domnisoare imbracate frumos si care zambesc cand fac curatenie…😂😂😂😂😂😂😁😂😁😁
  Eu zic ca imaginile nu-s din lumea asta pt ca n-am vazut pana acum vreo femeie bucuroasa facand treaba prin casa..😂😂😂😂😂, fie si cu electrocasnicele acelea mult laudate…

  Apreciat de 1 persoană

  1. Lussy spune:

   Eh, dacă nu ai văzut, nu înseamnă că nu există. ☺️ Și-acum s-o luăm pe aia dreaptă… Tu ți-ai face o reclamă în care să vezi pe cineva plângând, sau zâmbind? ☺️

   Apreciat de 1 persoană

   1. sticri spune:

    Azi nu zic nimic pt ca e 8 Martie..😂😂
    Asa ca ….
    La multi ani!

    Apreciază

   2. Lussy spune:

    😂😂😂 Ms

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s