Bucătăria-stil de viață

Unele femei petrec o mare parte din zi….. în bucătărie. Mai ales când e vorba de o familie numeroasă.

Noi eram 5, și copil fiind, îmi amintesc cum intram în bucătărie să o întreb pe mama dacă trebuie să o ajut cu ceva. O vedeam cum potrivește focul aragazului la cuptor, să nu se ardă mâncarea. Eh, să fi avut draga de ea un cuptor Franke …. Și rămâneam cu ea puțin, măcar să îi țin de urât. Mă cuibăream lângă geamul deschis și o priveam. Mirosul mâncării ieșea în grabă pe geam, intrând în casele vecinilor. Doar când se gătea, toată lumea își deschidea geamurile, ușile, ce se putea pentru a înlătura mirosul de ceapă prăjită. 🙈 Azi e simplu. Dai o raită pe Franke magazin online și găsești tot ce îți dorește suflețelul: plite, cuptoare si hote, tot ce are nevoie o femeie în bucătăria ei.

Indiferent dacă ai o bucătărie mare sau mai micuță, Franke electrocasnice schimbă aspectul emoțional al bucătăriei tale și îți dezvoltă inspirația. Este locul în care familia se reunește seara pentru a lua cina, unde stăm la o poveste cu prietena cea mai bună în timp ce pregătim cafeluța.

Eu sunt adepta bucătăriilor deschise. De ce? Pentru că atunci când am invitați pot participa și eu la discuții fără să fiu izolată în bucătărie, ei pot vedea ceea ce pregătesc și că respect normele de igienă 😁. Când sunt singură, pot să mai arunc o privire la emisiunea mea preferată; după ce îmi termin treaba, pot să îmi decorez masa de lucru cu flori, lumânări, etc. și care brusc, ai impresia, că nu mai face parte din bucătărie, ci din salon; îmi permite să câștig spațiu în apartament. Bucătăria deschisă îmi oferă posibilitatea de a reuni într-un singur loc, tot ceea ce am nevoie pentru a avea o stare de bine.

📷 Arhiva personala📷

Dacă bucătăria este echipată corespunzător, ea ne va oferi o ambianță contemporană, păstrând o legătură continuă cu familia sau invitații noștri.

Încă de pe vremurile aristocrate și până în ziua de azi, bucătăria a fost mereu un punct important în viața fiecăruia. În secolul XXI, rămâne cartea de vizită a oricărei femei.
Indiferent că te pricepi în ale gătitului sau nu, bucătăria îți reflectă personalitatea!

📷 http://www.frankemagazinonline.ro 📷

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog, Competitia Spring 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s