Acolo unde confortul e la el acasă

📷 Vindem-ieftin.ro 📷

Nu este un cămin fără decorațiuni, așa cum nu cred că există casă fără un sertar cu pungi în bucătărie. Sau cel puțin o pungă cu pungi undeva prin lada de depozitare😅.
Fie că sunt doar obiecte alese de tine la nimereală, sau pur și simplu un banal tapet, orice casă are nevoie de profile decorative.

Atunci când decizi să pornești în doi, pe un nou drum, , trebuie să fii conștient că e important să fii pregătit să te investești fizic, psihic și material. Totul se înmulțește la doi; confortul tău devine și confortul partenerului tău, liniștea, starea de bine, la fel.

E important, după o zi de muncă, să mergi acasă cu drag. Chiar dacă decizi să faci schimbări în căminul tău, ceea ce implică timp și bani, satisfacția e atât de mare când vezi că munca ta prinde contur. În fiecare zi, casa ta devine tot mai ospitalieră.

Am luat decizia să locuim împreună pentru că ne-am simțit amândoi pregătiți să continuam aventura vieții unul alături de celălalt. Ne doream amândoi o casă care să ne reprezinte și în care să continuăm să scriem romanul vieții noastre; să lăsăm fiecare dintre noi câte o pată de culoare în fiecare colțișor al camerei, să agățăm pe pereți amintiri și zâmbete.

Când am vizitat căsuța, am „privit-o” cu sufletul. Am îndrăgit-o la nebunie. Două camere și o bucătărie, pentru noi era suficient. Piatra decorativa din bucătărie, acest material intemporal, dădea un șarm deosebit încăperii. Parchetul părea că are nevoie de o împrospătare, însă pentru mine era ok și așa, mai „vintage”. Camerele erau destul de micuțe, însă datorită tencuielii decorative păreau luminoase și spațioase.

  • Ce părere aveți? ne întreabă agentul nerăbdător.
  • E minunată! îi răspund entuziasmată.
  • Ne mai gândim, adaugă soțul meu, indecis.
  • E ceva în neregulă? insistă agentul imobiliar. Știu că mai e una-alta de făcut, dar prețul e foarte atractiv.

Eram conștientă că mai trebuie să muncim la aceasta casă, însă noi, femeile, suntem mai sentimentale și ne ascultăm instinctul, bărbații sunt mai practici.

  • Una-alta? Acoperișul trebuie refăcut, gardul metalic la fel, faianța și gresia… și-a continuat ideea soțul meu, în timp ce ne îndepărtam de casa care mi se cuibărise, cu încăpățânare, în suflet.
  • Îți place căsuța sau nu? îl întreb nesigura.
  • Da, sigur că îmi place, însă….
  • Dragul meu, atunci împreună vom reuși. În plus, știi bine că pe Vindem-Ieftin.ro vom putea să cumpărăm tot ce avem nevoie. Găsești orice material de constructie online.
  • De când ești expertă în materiale de construcții? mă întreabă, răzând.
  • De când am hotărât să construim viitorul împreună….

Lucrările au decurs cu bine, însă apariția celui de-al treilea membru al familiei, ne-a determinat să mai facem niște schimbări. Am început să amenajăm o cameră pentru prințesa ce urma să vină pe lume. Ca orice mămică, m-am implicat în decorarea camerei. Pentru că e mult mai sănătos și ușor de pus, am optat pentru un fototapet „girly”, pentru a aduce culoare și magie în micul său univers. M-am gândit să decorez camera în așa fel încât să se adapteze la toate etapele evoluției sale: o zonă de joacă, un birou micuț pentru a desena sau a face temele, mai târziu. Obiectele de decor pline de culoare și mobilierul specific fetelor, împreună cu jucăriile preferate, îi dau copilului bucurie și emoție, în fiecare moment al zilei.

📷 Arhiva personala📷

Casa ideală nu este o casă „din revistă”, ci o casă în care ai confort, în care ambianța călduroasă se face resimțită și de cei care îți calcă pragul.

📷 Vindem-ieftin.ro 📷

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog, Competitia Spring 2021.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s