Tu pui banii la saltea?

Fiecare om are nevoie de un echilibru financiar, indiferent dacă este mare consumator sau nu. Eu? ” Niet” 😅. La capitolul ăsta, mă cam fac mică de tot.🙈 Recunosc că nu e punctul meu forte, nici măcar vreun motto gen : #farabaniaruncati, deși mă rog în fiecare zi să mă trezesc că banii mei merg singuri sub saltea, așa cum fac banii cuminți.

După ce timpul trece ca Vodă prin lobodă, realizezi că trebuie să schimbi ceva. Zis și mișcat! 😁 Mi-am propus un plan de economisire. Mai multe chiar. Așa că, încep cu primul.. Curioși?..

Am zis așa : „am nevoie de o pușculiță”. Și nu una oarecare unde pot verifica frecvent banii. Așadar am luat o sticlă de vin (goală, să nu înțelegeți greșit 😅) pe care o ținusem amintire de ceva ani și am început să pun câțiva lei în fiecare zi. În plus, mesajul de pe sticlă m-a ambiționat enorm. O să spuneți că am înnebunit, dar chiar este eficient, pentru că singura variantă să te atingi de bani era să spargi sticla. Și bineînțeles că nu voiam să stric așa minunăție 😍😜.

📷 Arhiva personala 📷

Am dus-o așa ani buni și eficienți, până am zis că e momentul să mă țin și eu scai după tehnologie. Și ce să vezi, am dat de o super treabă : CashClub.

Te-ai gândit vreodată că poți face cumpărături și să mai și economisești? Să mai și primești bani înapoi? Pffff… nici eu, stai liniștit 🙈. Nici măcar când eram prunc nu primeam bani înapoi, ci de restul caramele. Deci, da. Se poate.

Într-o lume modernă a apărut cashback-ul, o aplicație printre multe altele, pe care oricine o poate folosi și care aduce doar beneficii. Pentru cei care adoră shopping-ul online, este metoda perfectă de a-ți cumpăra ce îți dorește suflețelul fără să cheltui prea mulți bani.

Această noțiune de „cashback” a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, în anul 1970. Inițial a fost un sistem care permitea celor ce dețineau o carte bancară să primească la sfârșitul anului un anumit procentaj (1% sau 2%) din totalul sumelor cheltuite din anul curent. La finalul anului 1990, acest concept a apărut și pe internet, reprezentând un sistem de reduceri pentru cumpărăturile online.

Să o spun pe aia dreaptă, nu am știut mare lucru până de curând de acest concept. Dar recunosc că este mai mult decât util. Accesibil tuturor, această tehnică te ajută să câștigi pe lângă bani, și timp. Membrii înscriși care fac cumpărături în magazinele online partenere, ( în Romania peste 800 la număr) , primesc automat comisioane și reduceri, indiferent de oră și locație. Poți să vizitezi virtual magazinul preferat și să comanzi ceea ce îți dorești. Dar dacă vrei să primești, nu să dai, atunci ideea cea mai bună e să îți descarci extensia Cashclub, demarezi instalarea și te lansezi în aventură. 😁

Îți dai seama, să stai tolănit în vârful patului, cu punga de chipsuri în poală, comanzi online vreo 5-6 cărți și primești până în 30% cashback. Hmmm.. De vis! Să ai tu procentaj înapoi din ceea ce cumperi online? Mai mult ca perfect! Și ai nevoie doar de extensia de browser sau aplicația de mobil și o pungă de chips! 🤪 Să nu-ți mai zic că ai din ce alege. Nu contează la ce oră faci „soppingăreala”, ce e important, și mai ales că asta le place maxim românilor : e gratis! 😅

Îți faci cont gratuit în aplicație, și mai și primești bani după 🙈. Dap, să vezi și să nu crezi.. Inviți un prieten/cunoștință /rudă să își facă și el/ea cont și dacă ești norocos să plaseze și-o comandă online rapid, paf! Te-ai ales cu bănuții în cont😏. Și da, îi poți transfera în contul bancar când ajungi la suma de 50 de lei. După ce îi scoți, fugi și pune-i bine la ciorap! 😜

În ultima vreme ( ținând cont de nebunia de afară), tot mai mult ne-am axat pe cumpărături online. Șiiiii, spre bucuria mea (😁), lumea cumpără tot mai mult cărți. Apoi vin hainele și „toate prostiile”, (cum le zice mama😂🙈), de pe AliExpress. Fie ele chinezării sau nu, te cam abonezi, hai să fim serioși. Ei bine, uite încă un motiv pentru care zic eu, merită să încerci acest concept:


👇🏼👇🏼👇🏼

Ei bine? Este că ai și căutat aplicația? 😜. Recunosc că este de departe cel mai bun element pentru echilibrarea balanței financiare. Economisim pe simțite și cu ușurință.
Ne lipsește cu desăvârșire educația financiară, dar cred că dacă ne-am „da din tastă în tastă „, câte puțină informație, am știi mai multe despre economisit și câte poate face pentru tine conceptul de cashback.
Pe mine m-a ajutat. Acum nu mai visez la banii care se împing sub saltea cu forța 😅. Doar click-uiesc și eu din când în când, și îmi amintesc că banii nu aduc fericirea, dar o întrețin cu siguranță!

Sursă fotografii : https://cashclub.ro/, https://www.facebook.com/cashclub.ro/ și arhiva personală.

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s