O primăvară cALMA

Abia astept să vină primăvara, să fie cald, să văd cum înfloresc copacii și cum totul în jur prinde iar viață. Și cred că nu sunt singura.😉 Însă atunci când vrei să profiți de liniștea primăverii, totuși, te apuci de curățenie, lucrări în casă. 🤔 Ca și natura, ne trezim din amorțeala de iarnă și vrem să aducem niște schimbări în locuința noastră.

Idei și proiecte primăvăratice

Cu Dan am luat decizia ca în fiecare an să facem câte o schimbare în casă, pentru a-i da un nou look. Nu avem timp să ne apucăm de lucrări de amploare și nici nu vrem să întoarcem toată casa pe dos. Suntem cam obsedați de curățenie, așa că încercăm să găsim soluția cea mai bună încât lucrările să se facă într-un mod „ordonat”. Știu, ne potrivim de minune.😁

În primăvara aceasta ne-am hotărât să schimbăm parchetul. E elementul principal într-o casă, dă o notă de modernitate și e ușor de întreținut. Am prins perioada cu covoare, însă acele vremuri sunt demult apuse, vrem să profităm din plin de confortul pe care ni-l oferă produsele din ziua de azi.

Inițial, ne-am gandit că un parchet masiv ar merge perfect cu design-ul salonului. Un parchet autentic; el nu se demodează niciodată și creează o atmosferă călduroasă și naturală.

Sursa: superparchet.ro

Însă deseori, când suntem pe punctul de a lua o decizie, unul dintre noi are o idee sau o propunere genială, care dă toate planurile peste cap. Și de data aceasta am fost eu.😁”Ținând cont că ne dorim un copil, nu ar fi mai bine să optăm pentru un parchet cu încălzire în pardoseala?

Sursa: superparchet.ro

Decizia

Dan m-a privit îndelung și m-a pupat pe vârful nasului.

  • Tu te gândești mereu la toate detaliile. Ai dreptate! Problema e ca și rezolvată.
  • Serios? îl întreb mirată.
  • Vorbeam de parchet…. am izbucnit amândoi într-o criză de râs ….

E greu să alegi, cu toate ofertele ce le găsești pe piața în ziua de azi. Așa că, am decis să adoptăm metoda eliminării. Așa procedez de obicei când fac cumparaturi on-line și îmi pun articole în coș, fără să stau prea mult pe gânduri.🙈 Însă în cazul nostru, era deja mult mai simplu, știam cu exactitate ce căutam.

După ce am „răsfoit” toate paginile internetului, sinceră să fiu, dintre toate ofertele, cele mai atrăgătoare le-am găsit pe Alma Parchet.

De ce Alma Parchet?

Avem noi jocul nostru de adulți copilăroși. Atunci când luăm o decizie, fiecare trebuie să vină cu cât mai multe argumente. Așa ne convingem că am luat decizia cea mai bună. Cel care pierde, pregătește cina. Așa că fiecare se zbate să câștige.😂

Eu: Păi....are stabilitate.
Dan: Are o rezistență îndelungată.
Eu: Se poate instala pe sisteme de încălzire.
Dan: Parchetul e lăcuit.
Eu: Hm....🤔aspect natural, cu striații și noduri!!😁
Dan: Preț variabil, accesibil tuturor.
Eu: Diferite nuanțe, de la alb,la culori închise și mate.
Dan: Livrează și montează parchetul.
Eu: Serios?
Dan: Aștept argumentul tău.
Eu: ........
Dan: Deseară aș mânca o pizza de casă.😁

Happy-end

Important e că de fiecare dată cădem de acord în alegerea materialelor, culoare, textură, calitate și …preț . Cu preferințele lui culinare e mai dificil, alege mereu ce e mai greu de gătit. 🙈

Primăvara aceasta, ne-am atins obiectivul, făcând alegerea ideală. Avem o primăvară cAlma datorită unor profesioniști care au obiective precise: seriozitate,calitate, rapiditate.

Acest articol a fost scris pentru Competitia SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s