Mi-am pus primăvara în păr, și INDIRA la ureche📿

E cumva Crăciun sau…?
Toată lumea se plânge de acest Decembrie din primăvară. Deja nu mai știi frate ce să faci, unde să mergi. Te-ai duce cu sorcova , da realizezi ca ești dus de mult, ai patina-dar nu se asortează patinele cu florile din păr.. Pfff… Mare dilemă 🤦🏻‍♀️.
Deși am vrut mereu un sezon ca în povești, îmbracă-te iarnă, te rog eu, și du-te la tine acasă, sau pe unde mai stai tu, când e cald la noi! Și totuși când vine vorba de frig, gândul mă duce mereu la ciocolată caldă.. Aromă de scorțișoară.. Turtă dulce.. cadouri… Aha! Cadouri! Sinonimul perfect pentru „fericește-mă! „. Așa e. Un cadou înseamnă fericire. Pe unii îi impresionează doar cele mai de lux, pe alții doar un simplu gest. Da, dragilor, se spune că gestul contează cel mai mult, nu cadoul în sine. Dar hai să fim serioși, știu că stai mai prost la capitolul” minte-mă frumos”, și ai vrea și tu măcar o dată în viață să te bucuri de coliere din argint. De ce să te răsfeți doar de 8martie, sau de ziua ta? Hai să fii puțin egoistă, să-ți dorești si tu bijuterii fine, chiar dacă e un luni fără însemnătate.


Ce cercei din argint nu ar sta perfect la urechile tale?
Nu știu voi, dar eu sigur mă simt ca o divă atunci când port bijuterii. Deși sunt adepta celor sustenabile, îmi plac de când lumea bijuteriile fine. Aceste accesorii delicate îți măresc încrederea în sine, de parcă ai lumea la picioare.


Întotdeauna am fost praf la capitolul cadouri. Deși mereu mi-a făcut plăcere să ofer, dădeam greș cu stilul pe care îl alegeam. Pentru că știi și tu că stilul fiecăruia e diferit, iar zâmbetul pe buze nu e singurul cadou pe care îl poți accesoriza. Cam ca și un suvenir perfect. 😊
Așa că, în timp, după ce m-am mai copt așa puțin pe-o parte și pe alta, am prins un fel de „rutină” a cadourilor. Am ales nu doar obiecte sau haine să ofer în dar, ci și bijuterii care să le completeze. Uite planul meu de cadorisit:

👇🏼👇🏼

Cadoul 👉🏼

Accesoriul

Flori ➡️

Cercei

Sacou ➡️

Colier

Mătase ➡️

Cercei

Trusa de machiaj ➡️

Inele

Parfum ➡️

Brățară
Și uite așa, lista poate continua. Indiferent de cadoul făcut, mereu trebuie să te bazezi pe starea celui pe care îl vei bucura, și mai ales ce înseamnă pentru tine. Doar n-o să-i oferi creioane colorate soacrei tale, nu? 😜

Îmi place să asortez frumusețea naturală cu inele. Și pentru că îmi pun personalitatea în valoare, aleg să mă cadorisesc singură cu inele cu pietre naturale.

Acea mică buclă, care mă face să mă simt specială,de parcă aș face reclamă la mâini perfecte. 🙈 Și ca să nu se simtă lăsate la o parte, am să le bucur și pe femeile importante din viața mea: surorile, mama și soacra.
Hai să fie și ele elegante și pline de rafinament, nu doar vedetele.

Uan, ciu, tri, Cruella vrea bijuterii

Nu toate prințesele poartă coroană. Unele se simt prințese doar purtând accesoriul perfect. Și ce crezi, Cruella de Vil nu ar vrea și ea niște bijuterii? Sigur nu ar mai dori să cumpere toți dalmațienii pentru a-și crea o nouă haină de blană. Mai degrabă, și-ar lua 101 cercei asortați cu blana😅.
De ce să nu se răsfețe și Regina cea rea cu vreun pandantiv sau inele? Așa, sigur oglinda îi va da răspunsul pe care îl așteaptă cu sutele de ani.
Până și Ursula ar vrea să fie în ton cu modernismul. Colierul ei din scoici s-a cam uzat și ar trece pe argint 😜.
Poate că reginele sau mamele vitrege din povești, doar au nevoie de puțină aranjeală, accesorizată cu bijuterii fine. Abia au timp să se uite în oglindă de atâta răutate🙈.
Unele femei duc fantezia de prințesă până la extrem, altele sunt simple personaje, dorindu-și doar accesoriile potrivite. 😉
Notele delicate și feminitatea pe care o transmite o bijuterie, ar trebui să fie atuul oricărei femei. Chiar dacă pentru unii reprezintă doar un banal cadou, o bijuterie devine cadoul perfect atunci când definește suficient de bine persoana care o poartă.


Redescopăr mereu bucuria de a oferi ceva în dar, făcând un cadou memorabil, în care pun câte puțin din suflet atașat pe etichetă. Asta aș vrea să fie prețul unui cadou: suflete împachetate în amintiri, copertate în bijuterii.
Eu pun preț pe valoarea sufletească.. Tu?…

Sursa : https://www.indira.ro/blog/, https://www.facebook.com/indirabijoux.ro și https://www.instagram.com/indirabijoux/. Fotografii editate de Canva.

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s