Curiozități canine

Fiecare dintre noi a avut cel puțin o dată în viață ( sau chiar are) un câine. Indiferent că l-ai cumpărat, primit, sau l-ai adoptat sau adus în casa părinților fără știrea lor, ai făcut asta cu drag și pentru că pur și simplu nu reziști privirii adorabile😍. Acei „pupy-eyes”. Dar nu de la început ai știut totul despre acest patruped. ( nici eu, stai liniștit 😋). Așa că, iată câteva lucruri despre micii patrupezi 😉.


🐶 În lume există foarte multe rase de câini, peste 400 de rase, iar numărul câinilor în lume este în jur de 400 de milioane.
🐶 Labradorul este primul în grafica de popularitate, fiindcă are un caracter blând, este inteligent și foarte ascultător. Acesta lucrează ca și ghid pentru oamenii neajutorați, în special pentru nevăzători.
🐶 Zicala “câinele este cel mai bun prieten al omului” se presupune că provine dintr-o sală de judecată din Missouri, America, din anul 1870, când un fermier l-a dat în Judecată pe vecinul lui, pentru că i-a împușcat câinele.
🐶 Inima câinilor bate mult mai repede decât a oamenilor, bătăile fiind între 100-120 de bătăi pe minut, în timp ce oamenii au între 70-80 pe minut.
🐶 Există o rasa de câine care provine din Africa și care nu latră.(despre rasele „speciale” povestim într-un articol următor). Este singura specie de câine , care nu latră.
🐶 Atunci, când merg la culcare, câinii se învârt în cerc de câteva ori, înainte de a adormi. Acesta este un instinct, care a rămas dinainte de a fi domesticiți și bătuceau iarba înainte de culcare, pentru a pregăti culcușul . Deși au trecut mii de ani de atunci, câinii încă mai au acest instinct.Acestea sunt doar câteva curiozități din multele, de prin lume adunate 😋. Așa că, ne citim în articolul următor, cu și mai multe lucruri interesante! 🐶💋

Foto 📸 : pinterest

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s