Grădina o amenajez, în piscină sa plonjez

” În vara asta fac tot ce îmi trece prin cap.. Aaaaaa…”.. Vă mai amintiți versurile astea? ( dacă nu, înseamnă că n-ai avut copilărie 😜). Ei bine, piesa asta nu face parte din scenariul pe care îl trăim în momentul de față. În general, tragi ca prostul 11 luni ca să mergi și tu cinci zile  bucuros la mare, la soare.. mici, bere, gagicuțe frumoase (dacă nici pe asta nu o știi, ai trăit degeaba😅).
Azi ? Tragi 11 luni să stai două zile în casă.

Stai și visezi ce frumos ar fi.. să ai și tu un loc al tău, unde să-ți faci flick-flack-ul pe care îl tot exersai în capul tău. Apoi, întrebi vecinul cum poți face și tu să ai parte de așa minunăție. Dar el, n-are habar, că stă toată ziua cu ochii pe ecranul televizorului și nu știe unde poți găsi Piscine Ieftine.

📸 https://piscineieftine.ro/piscine/

Așa că, nefiind foarte educați la acest capitol, stăm și ne plângem. Eh, lucrurile nu stau chiar așa rău cum te gândeai. Adică poți și tu să ai parte de bălăceala mult dorită. Cu un buget modest, poți să îți reinterpretezi Vama Veche la tine în curte.

Ok, am înțeles acum câteva luni că anul acesta nu pot să merg în vacanță la mare, ca de obicei; e preferabil să evit călătoriile. Dar mereu, înainte de a intra în panică atunci când văd că planurile mele se duc pe „apa sâmbetei”, caut o soluție de urgență. Ce aș putea să fac ținând cont că am o curte destul de spațioasă, izolată de privirile indiscrete ale vecinilor (sunt mai pudică de felul meu), cu verdeață, flori (pasiunea mea), liniște? Păi, problema e ca și rezolvată. Îi admiram mereu pe cei care aveau piscine metalice în curtea lor. Păreau că sunt mereu în vacanță, dar la ei acasă. Orice intervine și te împiedică să pleci în concediu, tu ai parte de bălăceală, relaxare, distracție.

Și eu de ce nu mi-aș lua o piscină? Ia să dau o raită pe la cei de la ”PiscineIeftine.ro”.

Piscine de calitate pentru orice gust și orice buzunar

Sloganul lor mi-a atras atenția. Oricine e interesat de calitate dar și de preț. Iar când livrarea și montarea sunt gratuite, realizezi că vei face afacerea vieții tale. Categoria cu piscine din oțel mi-a atras atenția: se instalează ușor și sunt rezistente; filtrul împiedică acțiunea substanțelor chimice, scările sunt stabile și antiderapante. Deci, sănătate și siguranță.

Ok, am fost prea rapidă in expunerea argumentelor? Să o luăm mai pe îndelete:

Apazgomotul apei amortizeaza vacarmul care te inconjoara si te relaxează.
Inotulreduce stresul si bolile cardiovasculare; este benefic pentru articulații si muschi.
Piscina– conferă intimitate, asigura sănătate fizică si psihică.
– îți oferă momente de neuitat alaturi de prieteni sau familie.
– amelioreaza design-ul casei tale.

Deci, o să intru și eu în rândul oamenilor cu piscine.😀 O să pot profita de intimitate, nu o să îmi mai fac griji pentru sănătatea pielii și o să mă pot bucura de liniștea ce mă înconjoară. Mai târziu, când va fi posibil, o să îmi invit prietenele, pentru a împărtăși cu ele aceste momente la care visez atât de mult, în situația actuală.

În orice moment dificil putem găsi soluții care să ne aducă zâmbetul pe buze, și confort. Mereu trebuie să avem proiecte de care să ne agățăm și să le ducem la bun sfârșit, pentru ca visul să devină realitate.

Acest articol a fost scris pentru Competitia Superblog 2021.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s