Dulce prietenie

on

Pentru ce aspecte e necesară o prietenie?


💋 Întărește Puterea mentală și fizică
💋 Asigură Calitatea vieții
💋  Susține Socializarea
💋 Este Cheia depășirii momentelor de criza din viață.


Prietenia nu este un contract de muncă, care la un moment dat se desface, Și nu poți fi dat afară. Dar poți desface toate amintirile ce le-ai creat, dacă nu există sinceritate pe deplin.
Cu trecerea timpului parcă atunci când vrei să îți faci prieteni noi e mai greu. Nu se leagă ca-n copilărie. Îmi aduc aminte de drumul pe care-l făceam în fugă de la școală acasa- aveam ciorapi negri, ghiozdanul lăsat, se balansa, în urmă rămânea ziua plicticoasă, iar acasă mă aștepta prăjitura de mălai. Țin minte cum mirosea în casă – mirosul pe care toți copiii îl poartă în nări, ca și cățelușii. Îmi aduc aminte cum veneai la mine în bucătărie să ne împrăștiem povești. Și uite-ne acum, o doamnă în etate, cealaltă trecută prin ale vieții năravuri, așezate la o masă într-o cafenea, cu sacoșele în siguranță la picioare, comentând veștile săptămânii.


Pentru oricine privește – două capete albe, dar pentru noi, două persoane deghizate. Anii ne-au adus schimbări – dar ne-au apropiat.
Prietenii sunt ființele care țipă după tine fluturând diverse lucruri pe care le-ai uitat. Pot să îți șteargă lacrimile prin telefon și nu uită să îți amintească de umor! 🥰👒

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s