Marea… mea dorință

on

Întotdeauna am preferat să merg mai degrabă la mare decât la munte. Poate pentru că de mică, în fiecare an, acolo mergeam în vacanta de vară cu parintii. Îmi amintesc toate valizele pe care le îndesam în „gălbenuș”, cum îi ziceam eu; mașina galbenă de care toți eram atât de atașați și pe care tatăl meu o îngrijea și o proteja „ca pe ochii din cap”. Pentru tata, vacanța în siguranță era scopul său numarul 1. Își dorea să petrecem o vacanță de vis și de aceea se implica din timp în organizarea ei: traseul pe hartă, de exemplu, la vremea aceea nu exista încă GPS-ul. Chiar dacă la vremea aceea era ceva normal, acum o văd ca și pe o adevărată aventură. Rezervarea la hotel o făcea mereu din timp, cu 3 mese pe zi la restaurant, unde orchestra cânta melodii de-a lui Dan Spataru si Angela Similea. Stăteam pe plajă 2-3 ore, făceam poze în bărcuța în care fotograful ne spunea exact cum să stăm, cu o băscuță de marinar pe cap, iar la prânz ne grăbeam înapoi la restaurant, să luăm masa.

Aucune description de photo disponible.

Fiecare perioadă are frumusețea ei și îmi aduc aminte cu drag de aceste momente. De aceea încerc să merg la mare în fiecare an, pentru a-mi regăsi amintirile. Însă vremurile și obiceiurile s-au schimbat. Multe s-au schimbat….Sunt mamă, vreau să merg cu fiica mea in concediu, și e rândul meu să programez o vacanță de vis la mare. Așa cum își dorea tatăl meu, și eu vreau ca totul să fie perfect. Ne-am programat asta de mult. Dupa ce ne-am petrecut mici vacante pe nisipurile Spaniei si Franței, ne-am hotărât să ne petrecem vacanța de vară pe litoralul românesc.

Peut être une image de océan
Sursa: Litoralulromanesc.ro

Acum e rândul meu să programez, să organizez această vacanță, ca fiica mea, la randul ei să rămână cu amintiri de neuitat. Sunt o optimistă și am decis să îmi pun planurile în aplicare. Însă știam că singură nu voi fi capabilă, așa că m-am hotărât să apelez la agenția Litoralulromanesc.ro. Această agenție îți propune înscrieri timpurii flexibil, o ofertă de vacanță la pret redus, cu plata integrală la vară și un avans de minim 20% în termen de 5 zile din momentul in care a fost efectuată rezervărea. Pentru siguranța și liniștea noastră, voi opta și pentru asigurarea storno, ce asigură beneficii în cazul anulării călătoriei din motive grave sau chiar protecție în cazul îmbolnăvirii cu Covid19. Situații inedite la care trebuie să ne adaptăm, și important este să luăm deciziile corecte încât planurile noastre să nu fie afectate în mod deosebit.

Sursa: arhiva personală

Agenția Litoralulromanesc.ro îmi oferă toate avantajele de care am nevoie pentru o minunată vacanță la mare. Am rezervat o cameră la hotelul Claudia, de trei stele, în Eforie Sud. E aproape de plajă, dispune de un restaurant si bineînțeles, spre satisfacția fiicei mele, de internet. Eu personal ador că are balcon, să profit seara de briza mării. Așa că amândouă suntem satisfacute de alegerea făcută. În plus, urmărind părerile turiștilor care au fost cazați în acest hotel, ele sunt satisfacatoare: personal ospitalier, zonă liniștită, mancare delicioasă. Noi am optat doar pentru micul dejun, pentru că preferăm să mâncam pe plajă sau pe o terasă.

Dorința noastră e să avem un anumit confort chiar dacă planurile noastre sunt să profităm cât mai mult de nisip, de mare, de soare, să vizităm stațiunea. Însă e important, seara cand te intorci extenuat, să găsești o locație primitoare și plăcută.

Foto Camere Claudia Eforie Sud
Sursa: litoralulromanesc.ro

Indiferent de situația sanitară actuală, încercăm să ne organizam vacanța asa cum o făceam în fiecare an. E adevărat, de data aceasta ne luăm anumite măsuri de precauție în plus, însă chiar ne dorim să regăsim tărâmurile românești și să adăugăm o nouă filă în albumul nostru de călătorie, intitulat: litoral 2021.

Aucune description de photo disponible.
Sursa: litoralulromanesc.ro

Acest articol a fost scris pentru Competiția Superblog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s