Fiecare cu FARMECul ei

Zilele trec, anii rămân.. sau nu așa era? Ba eu cred că așa era..doar că, anii îți rămân în minte și pe față, îți spun eu🙈😅.


În lumea asta am încercat mereu să evoluez din toate punctele de vedere, și nu să regresez, cum pățesc mulți în ultima vreme, din păcate. M-au ajutat foarte mult criticile constructive și eșecurile. Oricât de tare le-am urât și mă frustrau, știam că sunt doar viziuni diferite, nimic mai mult.
Cât despre evoluția mea la capitolul frumusețe…ei bine, nu lasă de dorit. Pot să spun că am ajuns în timp din „Betty cea urâtă”, în Kim Kardashian (vorba vine) 😅🙈. Și spun în timp, pentru că am avut nevoie de câțiva ani să învăț ce important e Acidul Hialuronic 4D. Efectele nu le vezi a doua zi, așa cum am crezut la început. Dar cu răbdare si perseverență, vă asigur că tenul a început să își arate, drept mulțumire, rezultatele pozitive.

Și cum toate poveștile bune încep din timpuri trecute, a mea începe cam din copilarie. Ce știam eu de frumusețe?.. Pentru mine, asta însemna genunchi ne-juliți, ruj verde care îți făcea buzele roșii (pe-asta n-am înțeles-o nici acum😅), și șampon de urzică.


Eheee, când stau și mi-amintesc cum ne spălam pe cap cu șampon de urzică.. Ooo, dar stai…fac asta și acum!🙈 Mi se pare singurul produs care pot să zic că a fost acolo mereu la evoluția mea. În plus, laptele Doina, care nu lipsea din baie; și văzând-o pe mama am început să folosesc și eu, apoi sora mea, aproape toată familia, ce să zic. Era crema bună la orice tip de ten, pentru întregul corp, care hidrateaza intens pielea și cu un miros plăcut. Crema stătea ca pe un piedestal printre pasta de dinți și spuma de ras al tatălui meu. Mama o folosește și în ziua de azi, nu concepe să folosească alta cremă; fană înrăită😊. Datorită ei, am astăzi tendința să folosesc doar produse 100% romanesti.


Nu sunt născută sub semnul evoluției, dar tind să cred că undeva, produsele astea de frumusețe erau pregătite pentru mine😁. Sunt gata să încerc mai multe produse Gerovital, până îmi găsesc cel potrivit, pe care pielea mea îl tolerează. Am început să folosesc apa micelară cu argilă atât seara, pentru a-mi înlătura machiajul, dupa o zi în care tenul meu a înfruntat poluarea și stresul acumulat, cât și dimineața pentru a-l revigora.

Iar pentru a-mi hidrata pe urmă pielea, înainte de aplicarea machiajului, am ales crema cu orhidee care, în plus, întârzie apariția ridurilor, dorința oricărei femei.

Pentru mine e important, atunci când mă privesc în oglindă, să fiu mulțumită de tenul meu. Încep ziua mult mai optimistă și sigură pe mine. Cu ceva vreme în urmă am decis să-mi fac timp și pentru mine. În plus, am înțeles că pentru a avea o piele sănătoasă e importantă utilizarea unor produse de calitate. Acestor produse, adaug masajul și gimnastica facială, dar și o alimentație sănătoasă.

Mereu ezităm să întrebam o femeie ce vârstă are; așa că încercăm să citim pe chipul ei. Și care femeie nu își dorește ca fiecare să îi dea cu 5-10 ani mai puțin?

Toate femeile pot fi frumoase dacă au grijă de imaginea lor. Și asta nu se oprește numai la piele; îngrijirea părului nu trebuie uitată. Dacă tot vorbeam mai sus de șamponul de odinioară, in ziua de azi avem șansa de a găsi pe piață samponul cu urzică si grâu, care îți protejează părul de la rădăcină până la vârf și stopează căderea părului.

Un păr sănătos și strălucitor va spune mule despre tine și îți va scoate în evidență feminitatea.

Sursa: arhiva personala

Nu ține cont de prejudecățile celor din jur! Fii frumoasă ! Fii tu însăți!

Acest articol a fost scris pentru Competitia Superblog 2021!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s